Chanel Ayan: Lähis-Ida number üks must Mudel kirjutanud

Chanel Ayan: Lähis-Ida number üks must Mudel kirjutanud

Dubai ja Lähis-Ida kõige tähistatud ja kadestatud must mudel, Chanel Ayan ei tahtnud olla modell. See oli saatuse pööre, mis mõtiskus, et tal oli tema peal saatus, ja Kenyan on tagasi maksnud ainult selle, et kõndides teel oma teed särava maailma tipu juurde.
Nagu must naine kutseala domineerivad Kaukaasia maailma areenil, koefitsiendid olid ebaühtlaselt virnastatud tema vastu, kuid tema doggedness, armu ja elegants oli tema kasuks ja õnn oli ainult teha talle kodu pesa. Meet abielus ema üks, skripteeritud intervjuu AYO ONIKOYI, VANGUARD ‘ s meelelahutus toimetaja. USA muuseum naaseb Egiptuse Kuldkirst rüüpitud kunsti vargad (avab uue brauseri vahekaart) kuidas see kõik algas see polnud kunagi unistus olla modell. Ma isegi ei teadnud, mis modelleerimine oli, sest ma kasvasin väga väikeses külas Kenya. Minu nõbu, kes elas Rootsis, pool valget, pool musta, tuli meile külla, kui me olime Nooremad ja ütlesime, et sa peaksid tõesti modell olema. Ja ma olin nagu “mis see on?” Järgmine kord, kui ta tuli, tõi ta ajakirjad ja näitab mulle, mis see oli. Hetkel, kui ma seda nägin, arvasin, et see on midagi, mida ma tõesti tahaksin teha. Sealt ta just korjas ja ma hakkasin tegema reklaame Kenya. TELJAREKLAAME Bazaar, Coca-Cola jaoks. Sealt ma mõistsin, et ma armastan olla kaamerate ees ja nautisin sellist raha, mis mulle maksti. Ma ei teadnudki, et suudan sellist raha modelleerimisega teha. Ma just Korjasin sealt üles ja mõistsin, et ma armastan seda, mida ma tegin. Reis ma lahkusin Kenya kui ma olin 17 ja kolis Brasiilia. Siis Brasiiliast läksin New Yorki eliidi modellidega. Ma modelleeriti New Yorgis, ma tegin Michael Core show, ma tegin Carmilla show, ma tegin Moschino. Ma tegin New Yorgis palju etendusi. Siis kolisin Dubais. Kui ma kolisin Dubai 14 aastat tagasi ei olnud must modelleerimine Dubais. Ma olen esimene must Mudel kunagi ilmuma ajakirja kaaned Dubais. Ma olen olnud Vogue lugematuid kordi, sealhulgas Vogue Italia ja Vogue US. Ma näitasin, et see on kaetud CNN-ga kogu maailmas. Ma olen teinud kõik brändi Dubais. Ma olen teinud Prada, ma olen Paigeti nägu Lähis-Idas, kanali esikülge. Ma olen ainus mustanahaline tüdruk, kes Vogue tegi. Lõpetage rikas Nigeri nooruste ahutamine — Naira Marley anub FG (avab uue brauseri vahekaart) ma olen teinud suuri kaubamärke nagu õun, van Cleef ja Piaget. On hämmastav kanda miljon dollarit kõrvarõnga ja 10 000 000 dollari ahelad. Ma olin esimene must, kes tegi seda kõike Lähis-Idas. Ma olen broneeritud iga töö jaoks, mis on linnas. Mulle meeldib oma tööd teha, mulle meeldib modell olla. Ma olen muusa ühe maailma suurimate disainerite jaoks, Amato Couture. Ta on riietatud Beyonce, Lady Gaga, Nicky Minaj, Shakira ja JLo ta ütleb on tema muusa. Ma tavaliselt riietuda riided kuulsused enne kui ta saadab nad USA Oscars või midagi. Naljakas asi, mida ma sobinud Nicky Minaj ja meil on väga erinevaid organeid, kuid nad kontrollivad värve ja disaini, mis sobib talle. Ma kandsin sama valget kleiti, mis Beyonce kandis Grammys, enne kui see saadeti USA-sse. Teerajal kogemus minu kogemus nagu esimene must Mudel Dubais, oli nagu nad ei kasutatud seda, sest nad ei olnud kunagi olnud must tüdruk, kellega nad on töötanud. Ma tegin Emirate Airline kampaania ja Dubai turismifirma. Nad ei ole kunagi kunagi kasutanud must inimene, nii et nad ei teadnud, kas ma olin hea või mitte, kuid hetkel hakkasin tööle nad taipasid, kui hea ma olin oma tööd ja siis ma lihtsalt jätkas tööd ja ma olen hoidnud seda läheb 14 aastat ja nii ma saan uuesti ja uuesti broneeritud, sest ma olen tõesti parim. Minu jaoks, kui kliendile meeldib, mida sa teed, siis nad kasutavad sind alati uuesti ja uuesti. Nad alati eksivad mulle imaN pärast, sest ma näen välja täpselt nagu imaN. Ma tegelikult saatsin ta sõnumi Instagram ja ma ütlesin “Hei, kas sa tõesti arvad, et ma näen välja nagu sina, sest ma saan seda palju?” ta oli nagu, “Oh mu Jumal, sa tõesti, tõesti näeb välja nagu mina”. Ja pärast seda, kui ta ütles, et me kohtusime New Yorgis ja saime rääkida ja me mõistsime, et me oleme tegelikult samast hõimust Somaalias. Ta oli väga sõbralik ja me peame teadma, et mu onu teadis kedagi, kes teda tundis. See oli imeline, me tulistasime koos. Minu jaoks on see nüüd väga lihtne, kuid paljudele mustadele tüdrukutele on neil tõesti raske töötada. Dubais, kui nad teavad sind ja sa oled hea nad kasutavad pidevalt, uuesti ja uuesti. USA ei vabasta Mideast rahuplaani enne Iisraeli valimised (avab uue brauseri vahekaart) perekond [ma sündisin Keenias, väga väikeses külas nimega Malanba, Keenia ja Uganda vahelisel piiril. Ma kasvasin üles koolis samal ajal Keenias ja Ugandas. Mu isa pärineb väga suurest perekonnast Ugandas, mis omab kõiki lüüsi busse, nii et ta kasvas üles väga hästi, kuid mu isal oli palju probleeme joomisega, unustame, et ta oli vanem, nii et meid kasvatas ema. Mul on 5 õdede-venda ja me kõik elame erinevates paikades maailmas. Ma elan Dubais, mu vend elab Londonis, advokaat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga