Ma ei saa kunagi andestada armastaja, kes vihkab mu lapsi – Iyabo Ojo

Ma ei saa kunagi andestada armastaja, kes vihkab mu lapsi – Iyabo Ojo

Nollywoodi superstaar näitleja, Iyabo Ojo on teinud avalduse, et ta ei saa kunagi andestada armastaja, kes vihkab oma lapsi. Näitlejanna cum tootja tegi avalduse reaktsioon viktoriin Potpourri, mida võiks teha teda kunagi andestada armastaja või abikaasa. Ilma igasuguse kõhklemata, ta sülitas oad.
“Ainus asi, mida ma ei saa andestada abikaasale või armastaja, on see, et kui ta vihkab mu lapsi,” ütles ta. Näitlejannaga on lihtne empaatiseerida, arvestades tema lugu oma emaga. Iyabo oli ühekäeline kasvatas oma kaks last, Festus ja Priscilla, ilma armastust ja toetust oma isa, kes, vastavalt näitlejanna ei näidanud oma armastust või toetust ja hiljem hüljanud neid nende saatus. Ta tegi Ilmutuse viirusvideos, mille ta hiljuti pühendas üksikemadele nende vapruse ja tugevuse eest. Kas me hoolitseme väärfunktsionaalsete laste eest, kes loodavad parimat? (Avatakse uuel brauseri vahekaardil) Pisarad ütles Fespris World boss: “ma mäletan, kui abiellusin ja oma pulmapäeval avastasin, et mu abikaasa ei armasta mind. Mu pulmaööl ütles ta: “Ma ei armastanud sind, ma abiellusin sinuga ainult sellepärast, et sa oled rase.” Ma andsin oma elu taas Kristusele ja tervendasin teda, sest ma ei saanud lihtsalt kõndida abielust, millesse Ma just sattusin, ja ma otsustasin, et mu poeg on kirikus ja esimene kord, kui mu poiss välja hüppas, iga valu, mida tundsin, iga kurbus , iga süü, iga süü, kõik lihtsalt läks ära, sest ma panin kõik armastuse selles poisis (Festus) ja ma armastasin teda kogu südamest ja ma ei ole kunagi pikendanud talle vihkamist ega pannud teda kunagi nägema seda pisaraid, mida ma valasin. Täna. Ja ma tegin tõotuse, et ma annan talle kogu armastuse, sest ta ei palunud tulla siia maailma, ma tõin ta siia maailma ma hoolitsen tema eest ja täna ma olen nii õnnelik, et Jumal on vastanud minu palvetele ja protsessi püüdes teha minu abielu töö ma avastasin, et ma olin jälle rase ja seekord olukord oli hullem, see oli hullem, sest mu abikaasa oli läinud isegi siis, kui me olime koos. Ja ma Üritasin, ma proovisin teda armastada iga minuga, ma proovisin anda talle kõik, kuid ta ei mõista mu sorti armastust, ja ma ei süüdista teda, sest me olime kaks inimest maailmast lahus. Me tuleme erinevatest osadest, erinevad perekonnad ning meie mõtlemine ja uskumused olid nii erinevad. Ja kui ma olin oma tütretüdruku juures, polnud raha ja kõik mis mul oli oli N300. Ma ei tahtnud last, kuid Priscilla tahtis lihtsalt tulla, ja nii et ma pidin paluma õelt, et ta aitaks mul last oma tuppa toimetada, sest ta elas paar kvartalit minust eemal. Ilma ravimiteta ei ole mul oma last toas. ” Iyabo näitas veel, mida ta läks läbi püüdes tõsta kaks last oma, ilma raha ja ilma abikaasa näidata armastust. Ta andis põhjust, et lõpuks otsustas ta abielust eemale kõndida. Kalu Ikeagwu: ma ei ole romantiline (avab uue brauseri sakk) “sa ei taha teada, mida ma olen läbinud iga päev. Ma pidin abielust lahti laskma. Mul oli vaja oma mõistust edasi liikuda ja hoolitseda nende laste eest, ma pidin keskenduma oma lastele ja sa võid mind isekas kutsuda, aga need lapsed ei palunud tulla siia maailma, ma tõin nad siia maailma ja ma pean neid ise tõstma. Aga minu pisarad ja rõõmupisarad täna on sellepärast, et ma ei tõstnud ainult oma lapsi, usalda mind, ma olen tõstnud nii paljusid teiste inimeste lapsi, inimesi, keda ma isegi ei tunne, ja need, keda ma tean, pere ja need, kes ei ole perekond ja kellest igaüks sai pere Meil kõigil on lugu jutustada ja ma olen andestanud oma mehele ja palvetasin, et kus iganes ta ka poleks, peaks ta liikuma nagu ma oleks edasi liikunud. Jumal õnnistagu kõiki emade, ma armastan kõiki emade, kõiki häid emadele, kõiki tugevaid emasid Jumal teeb seda sinu eest, “lisas ta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga